Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltare drumuri judeteneConsiliul Judeţean Prahova a aprobat indicatorii economici pentru modernizarea a patru drumuri importante, pentru care instituţia încearcă să atragă o finanţare europeană consistentă. Lucrările sunt estimate la peste 47 de milioane de euro şi vizează reabilitarea carosabilului, extinderea iluminatului public şi refacerea marcajelor rutiere şi indicatoarelor.

 

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni a CJ Prahova au figurat două proiecte de hotărâre, primul vizând Drumul Judeţean 720, de la intersecţia cu DN1, pe ruta Floreşti-Filipeştii de Pădure, până la limita cu judeţul Dâmboviţa. Valoarea estimată a proiectului depăşeşte 66 de milioane de lei cu tot cu TVA, pentru un tronson de 14,5 kilometri.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre aprobat ieri a vizat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei drumuri judeţene, DJ 102K, Dj 100C şi DJ 102D, cu o distanţă însumată de aproape 46 de kilometri. Aceste artere de circulaţie trec prin localităţile Mizil, Urlați, Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fântânele, Fulga, Sălciile și Vadu Săpat, fiind parte din traseul turistic "Drumul Vinului". De altfel, ideea reabilitării acestor şosele vizează îmbunătăţirea infrastructurii turistice şi creşterea gradului de atractivitate al judeţului din acest punct de vedere. Reprezentanţii CJ Prahova se aşteaptă ca lucrările la aceste sectoare de drum să coste până la 153 de milioane de lei.

Back To Top