Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După incidentul de miercuri, când un copil de 14 a văzut moartea cu ochii, la Parcul Municipal Vest, conducerea Primăriei Ploieşti a demarat un contol intern, cu privire la respectarea normelor de securitate şi protecţia muncii.

 

Potrivit martorilor, băiatul era la scăldat în lacul artificial din incinta parcului, alături de câţiva prieteni, cu toate că acest lucru este interzis. El ar fi fost, se pare, fugărit de unul dintre paznici, iar apoi s-ar fi aruncat în apă. Băiatul a fost salvat de o persoană aflată în apropiere, fiind inconştient în momentul în care a fost scos din lac. El a fost dus la Spitalul de Pediatrie, este în viaţă, însă starea lui de sănătate e delicată.

În urma acestui eveniment nefericit, conducerea Primăriei Ploieşti a cerut, încă de miercuri seară, să fie făcute verificări la parc.

"Este o situaţie total nefericită. Lacul respectiv nu este o zonă practicabilă înotului sau scăldatului, adâncimea apei fiind de un metru - un metru şi 20 de centimetri, aşa cum reiese din proiect. În zona respectivă a fost şi un paznic care le-a atras atenţia copiilor că nu au voie să intre în lac. Am trimis consilierii din cadrul Primăriei care se ocupă de protecţia muncii să facă o investigaţie, să vedem dacă lucrurile care ţin de regulament şi de modul în care trebuie procedat erau bine puse la punct", a afirmat primarul Adrian Dobre.

Back To Top