Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tce sediuPe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi a Consiliului Local Ploieşti au figurat două proiecte de hotărâre care vizau, pe de o parte, majorarea tarifelor pentru transportul public, respectiv, pe de altă partea, suplimentarea în consecinţă a subvenţiei acordate de la bugetul local pentru transportul anumitor categorii de călători. Pentru a doua lună la rând, propunerea de majorare a tarifelor, văzută ca un prim pas spre redresarea TCE Ploieşti, nu a primit avize favorabile din partea aparatului de specialitate din Primăria Ploieşti.

Consilierii locali au luat act de faptul că proiectele nu au primit vizele de la Direcţia Economică şi Direcţia Juridică a Primăriei, acestea nemaifiind supuse la vot, spre indignarea reprezentanţilor Transport Călători Express, care au acuzat că motivele invocate de funcţionarii care s-au opus proiectelor nu sunt întemeiate.

Pentru TCE, care reclamă că funcţionează cu tarifele de la nivelul anului 2011, timp în care cheltuielile au crescut considerabil, acest nou refuz reprezintă o veste proastă. În schimb, pentru călători vestea este una extraordinară, în condiţiile în care operatorul de transport propunea o majorare substanţială pentru anumite tarife:

Bilet de călătorie: 2 lei (neschimbat)
Abonament lunar pe toate traseele: 108 lei (se majorează de la 63 de lei, valoarea actuală)
Abonament săptămânal pe toate traseele: 27 lei (se majorează de la 19 lei)
Abonament lunar elevi şi studenţi: 98 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 63 de lei)
Abonament săptămânal elevi şi studenţi: 25 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 19 lei)
Abonament bilunar elevi şi studenţi: 49 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 31,5 lei)
Abonament lunar elevi şi studenţi orfani: 98 lei, subvenţionat 100% (se majorează de la 63 lei)
Abonament lunar pensionari cu pensii sub 2.100 lei, femei peste 65 de ani şi bărbaţi peste 70 de ani fără venituri, veterani, revoluţionari, cetăţeni de onoare, deţinuţi politic: 76 de lei, subvenţionat 100% (se majorează de la 63 de lei)
Legitimaţie de transport persoane cu dizabilităţi: 67 de lei, subvenţionată 100% (se majorează de la 63 de lei)
Legitimaţie de călătorie pe o zi: 4 lei (scade de la 7 lei, cât este în prezent)

Back To Top