Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativLegea salarizării unitare a bugetarilor nu a stabilit grile şi pentru personalul din administraţia publică locală, lăsând decizia la mâna autorităţilor, iar la Ploieşti, primărie confruntată cu mari probleme financiare în ultimii doi ani, o decizie urmează să fie luată mâine. Până atunci, autorităţile s-au reunit astăzi, în obişnuita şedinţă operativă pregătitoare care precede şedinţele Consiliului Local Ploieşti, discutând cu privire la cele două propuneri de salarizări existente.

 

Una dintre propuneri a fost făcută de conducerea Primăriei Ploieşti, iar a doua de reprezentanţii sindicatului, autorităţile confirmând că, în urma discuţiilor de astăzi, vor merge pe varianta a doua, mai generoasă pentru angajaţi. "Pentru salarii, am căzut de acord să susţinem varianta propusă de sindicat, cu menţiunea, totuşi, că liderii sindicali îşi vor asuma în scris că nu vor mai solicita alte prime", a confirmat George Pană, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Cel mai mic salariu, conform documentului, va fi de 1.553 de lei, pentru personalul contractual debutant, urmând ca, în cazul funcţionarilor publici, cel mai mic salariu, tot pentru debutanţi, să fie de 1.668 de lei. În toate aceste cazuri - trebuie punctat - discutăm despre sume brute, care se calculează înmulţind valoarea salariului minim pe economie, de 1.450 de lei, cu un coeficient care va fi aprobat de autorităţile locale pentru fiecare categorie de post, coeficient care va ţine cont de specificul postului, categoria de încadrare, vechimea şi gradaţiile obţinute de-a lungul timpului.

În cazul funcţionarilor publici încadraţi pe posturi de execuţie, cel mai mare salariu poate să ajungă la 6.169 de lei pe lună, pentru o persoană cu peste 20 de ani vechime. Când ajungem la posturile de execuţie, veniturile cresc şi mai mult. Mai exact, referindu-ne tot la cei încadraţi ca funcţionari publici, un şef de birou sau un şef de oficiu va avea un salariu brut lunar de 7.772 de lei, în vreme ce un şef serviciu va obţine 8.120. Un director adjunct va avea 8.700 de lei, un director executiv sau şef de compartiment 9.440, un director general adjunct 8.120, iar directorii generali şi arhitectul şef al Ploieştiului vor avea un salariu brut de 9.570 de lei. Şi, atenţie, acesta tot nu este cel mai mare venit din instituţie, pentru că secretarul municipiului urmează să primească, potrivit acestei propuneri, 10.440 de lei.

Back To Top