Categorie: Administraţie

Donald Constantin pleacă din funcția de director al Servicii Gospodărire Urbană Ploieşti, ca urmare a unei decizii comune luate marți, de membrii Consiliului de Administraţie și cei ai Adunării Generale a Acţionarilor societății amintite.

 

Conform deciziei, revocarea din funcția de director general este justificată prin "managementul defectuos", atribuțiile exercitate până în prezent de Donald Constantin urmând să fie preluate de adjunctul său, Ovidiu Negulescu. Contractul de mandat al actualului director încetează de drept în 30 de zile, de la 2 august.
Donald Constantin intenționează să atace în Contencios Administrativ decizia CA-ului, despre care apreciază că este abuzivă şi nestatutară. De asemenea, acesta a amenințat că va sesizat organele de cercetare penală, susținând că totul i se trage de la niște hotărâri recente luate în calitate de director al SGU Ploiești. „Eu nici nu am fost anunțat de această ședință reunită. Se pare că ultimele decizii pe care le-am luat, și aici mă refer la verificarea panotajului ilegal din Ploiești a deranjat foarte rău anumite persoane. Decizia de a mă demite este una abuzivă pe care o voi ataca în Contencios Administrativ. Eu am un mandat pe patru ani. Acum sunt în concediu, vă voi ține la curent cu abuzurile care au loc asupra mea. De asemenea voi face plângere penală împotriva Consiliului de Administrație pentru că măsura luată a fost una abuzivă, nerespectând procedurile legale. Culmea, ieri am dat o decizie la nivel de compartiment să se verifice toate panourile ilegale și toate construcțiile ilegale din Ploiești și astăzi, brusc, Consiliul de Administrație s-a reunit de urgență și m-a demis", a declarat acesta, potrivit Incomod.

Back To Top