Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sirene alarmareSistemul de alarmare a populaţiei în Ploieşti, moştenit din perioada comunistă şi în care nu s-au făcut investiţii msaive în ultimele decenii, este depăşit tehnic, lucru care, potrivit unor surse, pare să se fi văzut şi la exerciţiul organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în această săptămână. Autorităţile ploieştene au organizat că vor lansa o licitaţie pentru modernizarea acestui sistem, primul pas urmând să fie achiziţionarea a 10 noi sirene electronice.

Noile sirene vin în locul sau în completarea celor deja existente. Reprezentanţii Primăriei Ploieşti au anunţat că doresc să cumpere 10 noi sirene, electronice, avantajul acestora fiind că permit şi transmiterea unor mesaje vocale. Valoarea achiziţiei e estimată la 10.000 de lei.

Acestea sunt necesare în condiţiile în care, potrivit unor estimări neoficiale, se pare că vreo 15 din totalul de 70 de sirene instalate cu ani în urmă în municipiu nu mai funcţionează.

Back To Top