Categorie: Administraţie

cezar stoichiciuCezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în ultimii doi ani, a revenit, zilele trecute, la Poliţia Locală, unde mai lucrase înainte să fie detaşat la CSM.

În perioada în care Ploieştiul era condus de un interimar, Stoichiciu a fost angajat pe un post de consilier personal al primarului şi detaşat la conducerea CSM Ploieşti. Ulterior, după alegerile locale, primarul ales, Adrian Dobre, a decis să îl menţină pe acesta în funcţie, în ciuda problemelor de la CSM, explicând că, în viziunea sa, o schimbare de director n-ar fi fost utilă într-o perioadă de criză. Zilele trecute, însă, a expirat perioada în care acesta mai putea fi detaşat, aşa că Stoichiciu a fost nevoit să renunţe la postul de la CSM. Potrivit surselor noastre, acesta s-a întors la Poliţia Locală Ploieşti, unde lucrase anterior, reluându-şi postul de conducere în cadrul compartimentului de achiziţii din instituţie.

De precedentul său "mandat" la Poliţia Locală se leagă şi o plângere penală, depusă de fosta conducere în urma unui raport al camerei de Conturi Prahova, în care se preciza că responsabilii de la achiziţii ar fi cumpărat un software neutilizat, prejudiciind bugetul instituţiei cu peste 480.000 de lei.

Back To Top