Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativProiectul de hotărâre propus de conducerea Transport Călători Express Ploieşti, pentru acoperirea de la bugetul local a pierderilor înregistrate în 2016 din activitatea de transport public, a primit avize negative de la direcţiile Juridic şi Economic din Primărie, motiv pentru care reprezentanţii societăţii au depus o plângere prealabilă, anunţând că urmează acţiuni în instanţă. Încercând să evite astfel de măsuri, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a convocat consilierii locali şi funcţionarii la o şedinţă de urgenţă, în speranţa lămuririi situaţiei.

 

Propunerea de proiect fusese depusă în această lună de conducerea TCE, care invocă o clauză din contractul de delegare a acestui sevriciu public, care a mai fost activată şi în doi din ultimii patru ani şi care permite acoperirea, din bugetul local, a diferenţelor dintre veniturile şi cheltuielile înregistrate de societatea municipalităţii pentru asigurarea transportului public. Operatorul solicită 12,2 milioane de lei, sumă fără TVA, potrivit informaţiilor furnizate de directorul societăţii, Alexandri Nicolae. Acesta a anunţat, însă, că proiectul a primit avize negative de la Direcţia Economică şi Direcţia Juridică din Primăria Ploieşti, motiv pentru care, conform paşilor procedurali, a depus o plângere prealabilă şi a înştiinţat primarul cu privire la posibilitatea unor acţiuni ulterioare în instanţă.

Edilul Adrian Dobre a confirmat informaţia, astăzi, la finalul unei şedinţe a Consiliului Local, ocazie cu care i-a convocat pe consilieri la discuţii, marţi, cu o zi înainte de şedinţa ordinară a CL Ploieşti, în speranţa lămuririi situaţiei. Primarul a mai afirmat că speră, la fel cum s-a întâmplat cu propunerea venită de la TCE pentru modificarea tarifelor de călătorie, ca reprezentanţii operatorului şi cei din cele două direcţii interne care momentan se opun să ajungă la un numitor comun în urma acestor discuţii.

Back To Top