Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spitalulLegea prin care proprietarii imobilelor naţionalizate de comunişti pot intra în posesia clădirilor luate abuziv de stat pune în mare dificultate multe instituţii publice. În Prahova, trei spitale funcţionează în prezent în imobile care au fost retrocedate, total sau parţial, foştilor proprietari sau moştenitorilor acestora, situaţia juridică a clădirilor respective făcând imposibile investiţiile dar şi accesarea de fonduri europene pentru dotarea şi modernizarea acestor spitale.

Astfel,  din cele cinci clădiri în care funcţionează în prezent Spitalul de Pneumoftiziologie Floreşti, patru au fost retrocedate moştenitorilor familiei Cantacuzino, una singură fiind proprietate a autorităţilor publice. Între autorităţile de la Floreşti şi proprietarii celor patru imobile există un contract de închiriere valabil până în anul 2014. Acest contract nu permite însă autorităţilor nici să acceseze fonduri europene pentru modernizarea spitalelor. În plus, în aceste condiţii consiliul local nu-şi poate permite să bage bani în nişte clădiri care nu îi aparţin.

La Spitalul
de Pneumoftiziologie Drajna situaţia este aceeaşi, în sensul în care, din cele şapte imobile în care funcţionează spitalul, doar pavilionul central nu a fost retrocedat.

Imobilele în care funcţionează Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza au fost în întregime retrocedate foştilor proprietari. Autorităţile locale au ca soluţie mutarea spitalului în clădirea unei şcoli, care este însă total neadecvată funcţionării unui spital.

Potrivit propunerilor Consiliului Judeţean, spitalul de la Breaza ar putea fi mutat în clădirile în care a funcţionat spitalul din Poiana Câmpina, care a fost secţie exterioară a Spitalului Municipal Câmpina şi care a fost desfiinţată anul trecut.

Potrivit propunerilor ministerului Sănătăţii, spitalul de la Floreşti ar urma să fie transformat în cămin de bătrâni, în vreme ce spitalul de la Breaza ar urma să fie comasat cu cel de la Drajna.

Autorităţile locale din Floreşti nu sunt de acord cu reprofilarea spitalului, iar în urmă cu câteva săptămâni angajaţi şi pacienţi ai acestei unităţi sanitare au ieşit în stradă şi au protestat împotriva propunerii ministerului.

Back To Top