Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Controlul Camerei de Conturi Prahova la Primăria Păulești a scos la iveală un prejudiciu de 1,5 milioane de lei, rezultat din numeroase nereguli, ilegalități și erori săvârșite de conducere și funcționari ai instituției respective, constatate de controlorii financiari.


Raportul Camerei de Conturi arată că administrația locală condusă de Tudor Sandu nu ar fi monitorizat corespunzător lucrările de investiții și reparații și ar fi favorizat plăți nelegale a unor sume din bugetul local către firmele cărora le-au fost atribuite contractele, că nu ar fi urmărit stabilirea, evidențierea și încasarea în totalitate a veniturilor cuvenite bugetului local, dar și deficiențe cu privire la modul de organizare și funcționare a sistemului de control intern, organismul care ar fi trebuit trebuit să oprească producerea lor, scrie observatorulph.ro. Totodată au fost identificate erori privind înregistrarea în contabilitate a unor elemente de patrimoniu și neevidențierea unor venituri, mai precizează sursa citată, potrivit căreia valoarea totală a erorilor și abaterilor constate de Camera de Conturi la Păulești se ridică la 1.455.469, 69 lei, sumă din care o parte a fost recuperată. "Referitor la solicitarea dvs.de informaţii publice privind măsurile dispuse prin Decizia nr.53/3.01.2017 rezultate în urma raportului de Audit nr.17103/7.12.2016, întocmit de Camera de Conturi Prahova, vă facem cunoscut că, pentru deficiențele care nu au putut fi remediate în integralitate, ne-am adresat instanţelor de judecată competente, în vederea soluționării litigiilor" se arată într-un răspuns semnat de secretarul primăriei", transmis către observatorulph.ro.
Detalii despre neregulile descoperite la Primăria Păulești, în urma controlului Camerei de Conturi Prahova, citiți aici.

 

Back To Top