Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Angajații TCE reiau protestele, de joi. Nu că ar fi fost întrerupte multă vreme. Sindicaliștii nu au ajuns la un numitor comun cu administrația locală, în privința unor soluții pentru situația în care se află societatea care asigură transportul în comun la nivelul municipiului.

 

Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești a anunțat, printr-un comunicat transmis miercuri seară, declanșarea grevei japoneze pe 9 noiembrie. Pe lista nemulțumirilor angajaților TCE se află, în continuare, situația financiară critică a S.C.TCE S.A, cu privire la care primarul Adrian Dobre a și primit un ultimatum, în urmă cu mai bine de două săptămâni, avertisment la care a ridicat din umeri.
"Știţi foarte bine că s-a dat un refuz de viză (din partea Direcției Economice - n.r.). Pe procedura respectivă nu se poate reveni. O operaţiune care a primit un refuz aşa rămâne. A existat şi acel proiect prin care Consiliul Local a acceptat realizarea eşalonării datoriei pentru a nu intra într-un blocaj al societăţii şi pentru a nu ne afla în situaţia în care să nu se presteze acest serviciu de transport public de călători. Atât timp cât a primit un refuz de viză hotărârea nu poate fi finalizată prin realizarea unei plăţi. Urmează să vedem ce va decide societatea referitor la factura care a fost trimisă pentru diferenţa dintre venituri şi cheltuieli", a declarat, la finalul lunii octombrie, primarul Adrian Dobre, referitor la o hotărâre a CL Ploiești privind achitarea sumei de 6,7 milioane lei, aferente pierderilor pe anul trecut.
Lista problemelor nu se rezumă, însă, la atât. Sindicaliștii pun problema lipsei pieselor de schimb pentru întreținerea și funcționarea conform graficelor de traseu a flotei auto, dar totodată sunt revoltați de dezinteresul conducerii în ceea ce privește asigurarea condițiilor de lucru pentru angajați, în special a personalului de bord și a personalului angajat în secțiile reparații, precum și de neimplicarea autorităților locale în achiziționarea de mijloace de transport noi pentru asigurarea unui serviciu public de transport la standarde europene.
De la începutul anului, sindicaliștii TCE au organizat mai multe proteste. Mitingurile, greva japoneză din vară și grevele spontane declanșate nu au urgentat, după cum se vede, găsirea unei soluții pentru transportul public în Ploiești.

Back To Top