Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a cerut cercetarea disciplinară a Nicoletei Crăciunoiu, fostul şef al Direcţiei Economice din instituţie, între timp mutată la conducerea Direcţiei Relaţii Internaţionale. Edilul îi reproşează comportamentul avut într-o şedinţă din această vară a Consiliului Local, în timpul discuţiilor despre noile tarife propuse de TCE, argumentând că funcţionarul public ar fi minţit în timpul şedinţei sau ar fi refuzat să răspundă la cel puţin o întrebare care o viza.

Concret, este vorba despre şedinţa forului legsilativ al municipiului derulată în data de 18 iulie 2017, în care s-a discutat, printre altele, despre o propunere de majorare a tarifelor de transport public din Ploieşti. În documentul prin care solicită cercetarea disciplinară, primarul a motivat că subalterna sa ar fi minţit sau refuzat să răspundă, argumentând că, astfel, aceasta şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu.

Nicoleta Crăciunoiu a ajuns marţi în faţa comisiei de disciplină din Primăria Ploieşti, unde şi-a susţinut punctul de vedere şi a depus şi o întâmpinare scrisă în care susţine că, în opinia sa, nu a comis nicio abatere disciplinară şi că primarul a înţeles greşit răspunsul său care acum stă şi la baza acestei cercetări.

Nicoleta Crăciunoiu a fost aleasă în acest an lider al sindicatului din Primărie, iar în prezent ocupă funcţia de director al Direcţiei Relaţii Internaţionale, unde a fost detaşată temporar printr-o dispoziţie emisă recent de primarul Ploieştiului. În locul său, la conducerea Direcţiei Economice a fost adus, tot temporar, un funcţionar venit de la Direcţia Finanţelor Publice.

Back To Top