Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

rosal salubritate ridicare gunoiPe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Ploieşti apare un proiect de hotărâre care propune o nouă prelungire a contractului de salubritate încheiat cu firma Rosal. Măsura este necesară în contextul în care licitaţia lansată de autorităţi, încă din luna martie, pentru selectarea unui nou operator nu s-a finalizat nici până în prezent, a explicat primarul Adrian Dobre.

Primarul municipiului Ploieşti a anunţat astăzi, cu prilejul unei inspecţii a utilajelor de deszăpezire deţinute de operator, că este necesară o prelungire a contractului, astfel încât Ploieştiul să nu rămână în pragul iernii fără firmă angajată pentru curăţenie şi deszăpezire, în condiţiile în care actualul acord, care mai fusese prelungit, expiră pe 20 noiembrie.

Autorităţile au propus o prelungire de contract până în momentul semnării viitorului contract, în urma licitaţiei, dar pentru o perioadă de maxim 90 de zile, timp în care estimează că vor finaliza procedura de selecţie, lansată în martie, suspendată mai multe luni din cauza unor neînţelegeri şi aflată în prezent în faza de evaluare a ofertelor depuse.

Back To Top