Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

ILUMINAT-SARBATORIConducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că va semna marţi contractul cu firma care se va ocupa, în următoarea perioadă, de mentenanţa sistemului de iluminat public şi de amplasarea instalaţiilor de iluminat ornamental. Contractul, valabil pe o durată limitată, până la finalizarea unei licitaţii aflate în etapa de analiză a ofertelor, a fost săptămâni întregi în dubiu, după ce o firmă depusese o contestaţie.

În cele din urmă, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins reclamaţia primită, ceea ce înseamnă că procedura de selecţie lansată de administraţia ploieşteană poate să se încheie.

"Am primit luni documentul oficial pe care îl aşteptam de la CNSC, iar astăzi intră contractul la semnat", a confirmat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Vestea este una excelentă pentru autorităţile ploieştene, care au un timp limitat ca să monteze toate instalaţiile şi figurinele luminoase înainte de 5 decembrie, data la care au anunţat că intenţionează să aprindă iluminatul festiv.

Back To Top