Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cj prahova martie 2013Angajaţii din Consiliul Judeţean Prahova şi structurile subordonate vor primi, în 2018, vouchere de vacanţă, a anunţat preşedintele CJ, Bogdan Toader, care a precizat că în această perioadă se fac calculele pentru pregătirea bugetului instituţiei pe anul viitor, care va include o alocare pentru aceste tichete. Efortul bugetar este estimat la aproximativ 5,1 milioane de lei, a anunţat conducerea CJ, calculele făcându-se la o valoare de 1.900 de lei a unui astfel de tichet.

"Acum se fac calculele pentru pregătirea bugetului pe 2018. Angajaţii vor primi, anul viitor, vochere de vacanţă. Raportat la un cost de 1.900 de lei şi la numărul de aproape 3.000 de salariaţi, bugetul necesar va fi, după estimarea noastră, de aproximativ 5,1 milioane de lei", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Măsura vine în condiţiile în care legea prevede că autorităţile publice locale pot acorda astfel de stimulente pentru salariaţi, lăsând, însă, decizia la mâna primarilor sau preşedinţilor de consilii judeţene. În Prahova, discuţii au existat încă din acest an, însă autorităţile judeţene au amânat acordarea acestor vouchere.

Back To Top