Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

piata centrala ploiestiAutorităţile ploieştene anunţă măsuri suplimentare de siguranţă, în următoarele luni, vizând piaţa centrală, în contextul în care specialiştii în construcţii au recomandat demolarea actualului imobil, care are structura de rezistenţă şubredă şi ar putea să cedeze sub greutatea stratului de zăpadă.

Descoperirea a fost făcută în luna mai a anului trecut, când o parte din tavanul de la piaţa centrală, în zona pentru vânzătorii de flori, s-a prăbuşit peste tarabe. O problemă pusă iniţial pe fondul infiltraţiilor s-a dovedit, în timp, mai gravă decât se estimase iniţial, Inspectoratul de Stat în Construcţii observând că structura de rezistenţă a întregii construcţii este grav avariată şi recomandând demolarea şi realizarea unei noi clădiri pentru platoul Halelor Centrale. Autorităţile locale au demarat un proiect de reconstrucţie, însă acesta este ţinut pe loc de probleme juridice, după ce reprezentanţii Hale şi Pieţe au descoperit că mai mulţi comercianţi au devenit, cu ani în urmă, proprietari pe o parte din magazine şi acum refuză demolarea.

Ca să evite o eventuală prăbuşire din cauza sarcinii suplimentare generate de zăpada depusă pe acoperiş, reprezentanţii Hale şi Pieţe vor face un comandament care va avea rolul să monitorizeze constant depunerile de zăpadă şi să le îndepărteze, la nevoie, a anunţat viceprimarul Ploieştiului, George Pană, cel care, conform atribuţiilor, coordonează activitatea acestei societăţi a municipalităţii.

Astfel de măsuri de securitate au fost luate şi iarna trecută.

Back To Top