Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

centrul de excelenta pmv ploiestiPrimăria Ploieşti derulează un concurs de angajare pentru un post de referent, la Centrul de Excelenţă în Afaceri pentru Tineri Întreprinzători din vecinătatea Parcului Municipal, inaugurat anul trecut. Selecţia se va derula în luna decembrie.

 

Potrivit informaţiilor publicate de Primăria Ploieşti, termenul pentru depunerea dosarelor de candidatură este pe 5 decembrie, iar probele vor avea loc pe 12 (proba scrisă), respectiv 15 decembrie (interviul).

Doritorii trebuie să aibă cel puţin diploma de Bacalaureat, o vechime în specializare de minimum şase luni, domiciliul în România, să cunoască limba română (vorbit şi scris), să fie apţi de muncă şi să nu fi fost condamnaţi penal definitiv pentru infracţiuni incompatibile cu exercitarea acestei funcţii. Sesiunea de depunere a dosarelor s-a deschis pe 20 noiembrie.

Angajarea unui nou referent vine în contextul în care, în prezent, la Centrul de Excelenţă în Afaceri pentru Tineri Întreprinzători al Primăriei Ploieşti lucrează cinci persoane, un administrator, un referent, o femeie de serviciu şi doi paznici, chiar dacă, prin obiectivele de performanţă care au stat la baza proiectului european de construire a acestui centru, municipalitatea se angajase să creeze cel puţin şapte posturi.

Inaugurat în toamna lui 2016, după un proiect european de peste 8,8 milioane de lei din care Primăria a suportat cea mai mare parte, Centrul de Excelenţă s-a dovedit un eşec în primul an de funcţionare, nu a găzduit nici măcar o expoziţie sau vreun simpozion şi nu a generat niciun venit.

Back To Top