Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tceConducerea Transport Călători Express Ploieşti a anunţat că îi va sancţiona disciplinar pe salariaţii care au refuzat, marţi şi miercuri, să intre pe traseu, ceea ce a dus la paralizarea transportului public din municipiu. Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a declarat că va propune ca mai bine de 100 de şoferi şi vatmani să ajungă în faţa comisiei de disciplină.

 

Măsura a fost luată în contextul în care, potrivit conducerii, protestul spontan declanşat de angajaţi, neasumat de vreun sindicat, ar fi fost ilegal. Reprezentanţii TCE spun că salariaţii nu puteau declanşa o grevă generală conform legii, în condiţiile în care contractul colectiv de muncă e valabil, iar salariile le-au fost plătite la zi.

Cercetarea disciplinară s-ar putea încheia cu avertismente sau cu reducerea salariului pe o perioadă de câteva luni. În condiţii extreme, ea ar putea duce inclusiv la desfacerea contractului de muncă, însă reprezentanţii operatorului spun că sunt şanse foarte mici să se ajungă la o măsură atât de drastică. Totuşi, directorul TCE a spus şi că ia în calcul să recupereze eventualele pierderi financiare înregistrate de societate în cele două zile de la şoferii şi vatmanii care au refuzat să iasă pe traseu.

Back To Top