Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativDupă majorările salariale consistente aprobate în luna iulie, angajaţii din Primăria Ploieşti au parte de o nouă veste bună. Ei vor primi, de anul viitor, tichete de concediu, cel mai probabil la valoarea unui salariu minim pe economie. Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a spus că legea obligă ca aceste vouchere să fie oferite din 2018.

Anunţul vine, totuşi, în contextul în care în luna iulie, în momentul aprobării noilor grile salariale, angajaţii din Primărie şi-au asumat, printr-o adresă oficială semnată de liderii sindicali, că nu vor mai solicita şi alte stimulente. Practic, a fost un fel de troc, prin care autorităţile au aprobat majorări importante, cu condiţia ca pe viitor să nu mai apară şi alte stimulente care să ducă la majorarea cheltuielilor de personal. Acum, însă, apar în discuţie aceste vouchere de vacanţă.

Cu toate acestea, într-o discuţie cu reprezentanţii presei locale derulate la începutul săptămânii, primarul Dobre spunea că nu ia în calcul o eventuală diminuare a salariilor din instituţie, cu toate că a recunoscut că toate calculele de acum arată o scădere substanţială a veniturilor care vor ajunge în 2018 în bugetul local.

Back To Top