Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Zarqa iordaniaFuncționari din cadrul primăriei Ploiești au inițiat demersuri pentru realizarea unei înfrățiri între Ploiești și localitatea Zarqa din Iordania, informează surse din cadrul administrației.

În momentul de față, autoritățile din Ploiești realizează documentații și traduceri în arabă pentru realizarea acestui demers, după primirea unei simple informări din partea Ministerului de Externe, prin Ambasada Iordaniei la București, care își dorește semnarea unor parteneriate în acest sens cu localități din România. Se pare că scrisoarea Ministerului de Externe a pus rapid în mișcare administrația ploieșteană, demersul fiind susținut de profesorul Eugen Prună, consilierul primarului.

Aceleași surse care au preferat să își păstreze anonimatul informează că autoritățile din Zarqa încă nu au dat un răspuns clar, cu toate acestea primăria Ploiești s-a pus în mișcare cu traduceri și legalizări. Nu cu mult timp în urmă, tot funcționari din cadrul aparatului administrativ din zona Executivului au dorit o altă înfrățire cu caracter exotic, respectiv realizarea unui parteneriat între Ploiești și localitatea Kirkuk din Irak.

Orașul Zarqa a fost înființat de emigranți ceceni care s-au refugiat, la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, în urma războaielor dintre Imperiul Rus și Imperiul Otoman. Potrivit ultimului recensământ al populației, Zarqa are 450 de mii de locuitori.

Back To Top