Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

O grădiniță modernă, cu o capacitate de 40 de locuri, a fost inaugurată, joi, la Vălenii de Munte. Investiția, realizată din bugetul local și fonduri de la Consiliul Județean Prahova, s-a ridicat la 2,2 milionane de lei.

 

Președintele CJ, Bogdan Toader, prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, conducerea administrației locale și a Inspectoratului Școlar Prahova au participat, joi, alături de ministrul Educației, Liviu Pop, la inaugurarea celei mai noi unități de învățământ din județ. Grădinița cu program prelungit "Cei 5 elefănței" din Vălenii de Munte va primi, de astăzi, trei grupe cu 40 de copii de vârstă preșcolară, pentru care asigură săli de clasă dotate cu mobilier modern, două săli de mese, bucătărie, cabinet medical, trei dormitoare, sală de întâlnire cu părinții și un generos loc de joacă.
"Astăzi, în prezența domnului Ministru al Educației- Liviu M Pop, la inaugurarea celei mai moderne grădiniţe cu program prelungit de stat, din județul Prahova - «Cei 5 elefănţei» din Vălenii de Munte. Grădinița își va deschide de mâine porțile pentru 40 de copii din zona Văii Teleajenului. Felicitări domnului primar Florin Constantin și Consiliului Local Vălenii de Munte, dar și domnului ministru Liviu Marian Pop pentru cele 14 posturi pe care a acceptat să le susțină Ministerul. Sper ca exemplu lor de bună practică să fie urmat și de celelalte primării din județul Prahova. Consiliul Județean Prahova a contribuit și el la acest obiectiv cu 150.000 lei, valoarea totală a acestuia fiind de 2.200.000 lei", a anunțat președintele CJ Prahova.

Foto: CJ Prahova

Back To Top