Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Documentația în vederea reparării centralelor termice de la mai multe unități de învățământ din Ploiești s-a aflat, vineri, pe masa Consiliului Local. Este vorba inclusiv despre probleme vechi de vreo patru ani, pe care municipalitatea abia acum binevoiește să încerce să le rezolve.

 

Centralele termice care au nevoie de reparații urgente se află la Grădinița nr. 28, Școala "Rareș Vodă" și Școala "Ioan Grigorescu". În rapoartele de specialitate care au însoțit proiectele se arată că, în lipsa acestor lucrări, cele trei unități ar trebui închise, pentru că nu oferă condiții. Este una dintre variantele propuse oficial de proiectanți, deși nu în toate cazurile este valabilă din moment ce, la Grădinița 28, de exemplu, centrala termică la care se face referire asigură încălzirea într-un corp de clădire în care nu există săli de grupă, ci o sală de activități, birouri și blocul alimentar. Oricum, însă, despre această problemă, cel puțin aici, se știa din 2013, iar din 2015 centrala nu mai funcționează deloc. Astfel, după ce, acum un an, sala pentru serbări a fost încălzită cu tunuri cu aer cald, iarna aceasta nimeni nu a mai riscat. Așa că părinții au fost nevoiți să plătească pentru a închiria alte săli, din moment ce Primăria, deși a trecut investiția pe lista propunerilor pe 2017 și avea contract încheiat pentru această lucrare, nu s-a grăbit să o și realizeze.
La "Rareș Vodă", defecțiunea la centrala termică, din cauza căreia elevii au ajuns să învețe în frig, i-a revoltat pe părinți, care au reclamat acest lucru. Urgenței i-a trebuit, însă, două luni să ajungă pe masa aleșilor locali și probabil că o rezolvare concreta nu se va vedea în această iarnă, pentru că mai trebuie organizată și procedura în vederea atribuirii lucrării.
Revenind la ce se întâmplă în prezent, vineri, pentru aceste trei obiective au fost aprobate, în CL, documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici. În total, cheltuielile sunt estimate la aproximativ 230.000 de lei, fără TVA, iar soluția tehnică aleasă este înlocuirea cazanelor existente.

Back To Top