Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

constructii iegaleConsiliul Local Ploieşti a aprobat un proiect de hotărâre privind repartizarea gratuită a 12 loturi de teren, în baza unei legi din 2003 pentru sprijinirea familiilor tinere în construirea de locuinţe. Terenurile se află în zona de sud a municipiului, în spatele UPG Ploieşti, şi au fost alocate în şedinţa de vineri, după ce, prin aceeaşi hotărâre de Consiliu Local, forul legislativ stabilise retragerea dreptului de folosinţă pentru aceste loturi care fusese emis pentru alte persoane, care nu s-au încadrat în termenele legale.

 

Conform Legii 15/2003, autorităţile locale pot oferi gratuit terenuri, pe baza unor grile de punctaj, însă şi beneficiarii au anumite obligaţii, fiind nevoiţi să se încadreze în anumite termene pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi, ulterior, pentru finalizarea construcţiilor. Pentru că n-au respectat aceste obligaţii, 12 familii din municipiu au pierdut terenurile, iar aceste loturi au fost realocate, vineri, conform hotărârii Consiliului Local.

Toate aceste loturi de teren se află pe strada Ghighiului, în sudul municipiului, în zona din spatele Universităţii Petrol-Gaze, şi au suprafeţe cuprinse între 232,48 şi 299,37 metri pătraţi.

Back To Top