Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

hale si piete saPregătit de ani de zile, proiectul de refacere a pieţei agroalimentare centrale din Ploieşti urmează să fie derulat de către SC Hale şi Pieţe, societate aflată în subordinea administraţiei locale. Consiliul Local, forul legislativ al municipiului, a aprobat, în şedinţa derulată miercuri, majorarea capitalului social, cu 25,5 milioane de lei, sumă alocată de la bugetul local.

Acest transfer de fonduri este privit ca un artificiu financiar, pentru a evita ca bugetul Ploieştiului din acest an să înregistreze un execedent prea mare, ceea ce ar fi îngreunat întocmirea bugetelor pe următorii ani, în contextul modificărilor recente ale prevederilor fiscale.

Totodată, majorarea capitalului social de la Hale şi Pieţe întăreşte intenţia autorităţilor de a finaliza acest proiect, despre care se discută de mai bine de doi ani, dar care a fost blocat din cauza unor probleme juridice, privind proprietatea asupra bunurilor de pe platoul Halelor Centrale, după ce s-a descoperit că mai multe magazine de aici sunt deţinute de către anumite societăţi private.

Back To Top