Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ședință aniversară, în această săptămână, a Consiliului Județean Prahova, la aniversarea a 25 de ani de la reînfiinţarea instituţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a făcut o trecere în revistă a momentelor importante din istoria administraţiei judeţene prahovene, mulţumind în mod deosebit preşedinţilor care au condus Consiliul Judeţean de-a lungul timpului. Alături de aceştia au fost prezenţi şi foşti consilieri judeţeni care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul administraţiei judeţene. În semn de apreciere pentru implicare, devotament şi profesionalism atât preşedinţii, vicepreşedinţii şi consilierii judeţeni actuali dar şi cei care şi-au încheiat mandatul au primit Diplomă Aniversară – 25 de ani de la reînfiinţarea Consiliului Judeţean Prahova, plachete şi medalii aniversare, anunță CJ. "Un eveniment deosebit şi emoţionant pentru toţi cei care şi-au legat activitatea de Consiliul Judeţean Prahova de-a lungul acestor ani: preşedinţi, vicepreşedinţi, consilieri judeţeni, reprezentanţii instituţiilor subordonate, personalul aparatului propriu. Sunt bucuros că i-am avut alături pe domnii preşedinţi Constantin Hartia, Florin Serghei Anghel și Mircea Cosma, care ne-au împărtăşit din momentele importante din experienţa dumnealor, devenite cu atât mai preţioase cu cât au trecut proba timpului", a transmis actualul șef al CJ Prahova.
Potrivit lui Toader, de-a lungul timpului s-au făcut numeroase progrese, iar astăzi Prahova este unul din primele trei judeţe ca nivel de dezvoltare economică şi nivel de trai, performanță care, în opinia acestuia, se datorează inclusiv activității și experienței celor care au făcut sau fac parte din aparatul acestei instituții. Bogdan Toader a subliniat că efortul constant depus de predecesori trebuie continuat cu acelaşi profesionalism şi implicare, pentru a asigura judeţului Prahova o dezvoltare durabilă, cu impact optim în viaţa comunităţii.

Back To Top