Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

mimiuPrimăria Ploieşti pregăteşte proiecte europene cu o valoare totală estimată la 7 milioane de euro, în cadrul unei strategii de dezvoltare a cartierelor sărace din municipiu. Primarul Adrian Dobre a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că strategia depusă de administraţia locală a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării şi e gândită pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din cartierele sărace, prin modernizarea utilităţilor publice, a sistemului de educaţie şi implementarea unor programe sociale pentru reducerea abandonului şcolar şi şcolarizarea adulţilor care, din cauza sărăciei, au renunţat la studii.

 

În această strategie din fonduri europene sunt propuse proiecte pentru sprijinirea a şase cartiere sau zone sărace ale Ploieştiului, respectiv Mimiu, zona de case din Bariera Bucureşti, zona Cătinei din cartierul Nord, zona dintre pârâul Dâmbu şi calea ferată, în apropierea spitalului Boldescu, Radu de la Afumaţi şi zona Eroilor-Rudului.

"În urma evaluării realizate de Ministerul Dezvoltării, suntem beneficiarii unei strategii în valoare de 7 milioane de euro, strategie prin care putem să realizăm proiecte de infrastructură, dar care conţine şi elemente care ţin de partea de pregătire, conştientizare a populaţiei din aceste zone marginalizate şi de acces al populaţiei la informaţii şi la servicii sociale. Elaborarea acestei strategii n-a fost o chestiune deloc simplă, pentru că acest program a avut un termen foarte scurt, au fost necesare documentări în teren, întâlniri şi sute de chestionare realizate în vederea adunării datelor necesare", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, care le-a mulţumit subalternilor care au lucrat la această strategie. Edilul a mai afirmat că de aceste investiţii vor beneficia, direct sau indirect, între 15.000 şi 20.000 de ploieşteni.

Printre proiectele incluse în această strategie europeană se află modernizarea a patru unităţi de învăţământ din aceste cartiere, respectiv şcolile generale nr. 7, 11, 13 şi 19, cu o valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro. Un alt proiect, estimat la 500.000 de euro, vizează realizarea unui centru social pentru persoane aflate în situaţii dificile, în zona Radu de la Afumaţi, în vreme ce un alt obiectiv ar putea aduce până la un milion de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor din locuinţele sociale în zona de nord a municipiului. În strategia depusă de municipalitate sunt prinse şi lucrări de canalizare, asfaltare şi recondiţionare a spaţiilor verzi.

Diferenţa, de aproximativ 2,5 milioane de euro, urmează să meargă către proiecte de reducere a abandonului şcolar, prin înfiinţarea de centre after school, dezvoltarea sistemului "a doua şansă" pentru persoane care doresc să îşi finalizeze studiile, şi pentru informare, a mai explicat primarul Dobre, care a amintit că termenul pentru implementarea proiectelor este la finele anului 2023.

Back To Top