Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti lansează o nouă ediție a concursului interşcolar „Şcoala Reciclării – prezent şi viitor verde", pe care îl organizează anual, la nivelul municipiului.

Concursul se adresează elevilor din școlile ploieștene care, pe această cale, primesc informaţii privind gestiunea integrată a deşeurilor, despre colectarea selectivă a deşeurilor, transportul şi valorificarea deşeurilor, respectiv depozitarea finală. "Considerăm că implicarea copiilor în acest concurs şi în acţiuni ce dezbat teme privind conservarea resurselor naturale şi evitarea poluării este benefică în formarea unei atitudini responsabile pentru protejarea mediului înconjurător", au transmis organizatorii.
În cadrul activităţilor s-au implicat, până acum, mai mult de 100 cadre didactice din 35 unităţi de învăţământ, inclusiv Şcoala Specială nr. 2 şi Palatul Copiilor, pentru ca informaţiile să ajungă la peste 10.000 elevi din cadrul acestora. Cantitatea de deşeuri colectată selectiv a fost de 78 tone.
Înscrierea unităţilor de învăţământ la concursul "Şcoala Reciclării – prezent şi viitor verde" se face în perioada 15 martie – 20 martie, prin completarea formularului de înscriere şi transmiterea acestuia în atenţia Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploieşti (fax. 0244513670 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).
Lista unităţilor de învăţământ participante va fi publicată pe www.rasp.ro şi www.ploiesti.ro. Cele mai harnice unităţi de învăţământ vor beneficia de premii la finalizarea concursului.
Mai multe informaţii pot fi solicitate Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti (tel: 0244-541071 int. 114, fax: 0244-513670, mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Back To Top