Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativUltimele modificări legislative în domeniul fiscal vor genera o pierdere consistentă pentru multe primării din ţară, care urmează să primească fonduri mai puţine de la bugetul de stat. La Ploieşti, autorităţile locale au calculat că vor avea în 2018 o scădere de aproape 8 milioane de euro faţă de veniturile anului trecut.

O modificare fiscală aprobată anul trecut de autorităţile centrale va duce la reducerea veniturilor primăriilor care au înregistrat excedente bugetare în 2016 şi 2017. Pentru Primăria Ploieşti, care a avut în 2016 un excedent de aproape 45 de milioane de lei şi în 2017 unul de circa 33 de milioane, vestea nu este deloc una bună. Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat că, potrivit acestor prevederi legale, administraţia locală va primi de la Guvern, în acest an, mai puţin cu aproximativ 35 de milioane de lei din cotele defalcate din TVA, comparativ cu anii anteriori.

"Legislaţia spune că se va face o evaluare şi că din cotele defalcate pe TVA care se alocă de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale se vor acorda diferenţele necesare pentru acoperirea scăderilor din IVG, din care se va scădea jumătate din excedentul pe 2016. După semestrul I, se va face o nouă evaluare şi se vor lua în calcul datele pe 2017. La cum este în prezent legea bugetului, nu prea ai cum să închei anul fără excedent, mai ales că eşti obligat să prevezi în buget sume aferente serviciilor publice din luna decembrie, pe care de fapt le plăteşti în ianuarie. Din start, aceasta reprezintă o sursă pentru înregistrarea unui excedent. În plus, noi am lansat în ultima parte a anului trecut mai multe achiziţii, fiind obligaţi, chiar dacă ele încă nu s-au finalizat, să avem banii alocaţi în buget pentru a putea derula licitaţiile, aşa cum a fost, de exemplu, cazul la licitaţia pentru achiziţia a 50 de autobuze. În plus, tot spre finalul anului trecut am primit de la Ministerul Dezvoltării cele 18 milioane de lei câştigate în instanţă pentru proiectul noii staţii de epurare. Dacă nu se modifică nimic în lege, în acest an vom primi cu aproximativ 35 de milioane de lei mai puţin", a explicat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Back To Top