Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a anunţat investiţiile prioritare pe care administraţia locală doreşte să le realizeze în acest an. Pe lista celor mai importante proiecte din 2018 se regăsesc achiziţia a 50 de autobuze diesel noi, reconstrucţia aşa-zisului pod de lemn de lângă Gara de Sud, extinderea reţelelor de canalizare urmată de asfaltarea străzilor, finalizarea lucrărilor la blocurile de lângă Gara de Vest şi prelungirea străzii Laboratorului, până în Cantacuzino.

 

Pentru canalizări, autorităţile ploieştene intenţionează să asigure un buget de 33 de milioane de lei, din creditul bancar luat de la EximBank în 2016. Din această sumă, aproape jumătate, respectiv 15 milioane de lei, ar urma să fie utilizată pentru introducerea canalizării şi asfaltare pe străzile rămase necanalizate din cartierul Mitică Apostol. Pe lista de priorităţi mai sunt zonele Albert, Mimiu, Râfov şi Eroilor.

În privinţa "străpungerii Laboratorului", aşa cum este proiectul cunoscut în interiorul Primăriei, autorităţile doresc prelungirea şosele care porneşte din Bulevardul Republicii, se intersectează cu Poligonului şi apoi se opreşte în dreptul intrării la fabrica British American Tobbaco. Conform planurilor, se doreşte prelungirea acestei artere, încât să asigure o legătură între Republicii şi strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Tot în 2018 ar urma să înceapă şi lucrările pentru construirea unui nou pod lângă Gara de Sud, în locul cunoscutului "pod de lemn", închis acum câţiva ani, din cauza vechimii şi stadiului avansat de degradare.

"Pentru partea de canalizare avem din linia de credit prevăzută o sumă de 33 de milioane de lei, ne dorim ca până în martie să avem proiectele tehnice finalizate, ca să putem da drumul din martie încolo la lucrări. Rămân prioritare blocurile de pe Libertăţii, unde, de asemenea, avem contractul încheiat, străpungerea de pe Laboratorului, podul de lemn şi, bineînţeles, după ce vom face lucrările de canalizare, asfaltarea străzilor", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top