Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Din această săptămână, Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești încasează, de la contribuabili, taxele și impozitele aferente anului 2018. Conducerea instituției atrage atenția asupra condițiilor în care se acordă bonificația de 10%, dar și asupra sumelor pe care ar trebui să le plătiți în acest an.

Conducerea SPFL Ploiești le cere contribuabililor să semnaleze eventuale modificări ale sumelor dtorate, față de anul trecut, în condițiile în care, la Ploiești, Consiliul Local a decis să păstreze nemodificate taxele și impozitele locale. "Am terminat de verificat modalitatea de închidere / deschidere a anului fiscal , astfel încât, începând din 04.01.2018, la casieriile noastre se pot achita inclusiv impozitele şi taxele aferente anului 2018. Vă rugăm că, în cazul în care observaţi modificări ale sumelor pe care le datoraţi în acest an, față de cele pe care le-aţi achitat anul trecut, să anunţaţi casiera şi, dacă este cazul, să mergeţi la inspectorul de sector, pentru a verifica situaţia pe loc", au transmis reprezentanții SPFL.
Cei care achită integral datoriile pe 2018 către bugetul local, până cel târziu la 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10%. Dar aceasta poate fi pierdută în cazul efectuării de plăți prin OP, dacă nu sunt respectate anumite condiții. "Impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi impozitul asupra mijloacelor de transport se pot achita anticipat pentru întreg anul 2018, până la data de 31 martie, acordându-se o bonificaţie de 10% din suma curentă datorată pentru fiecare sursă de impozit în parte. Deoarece bonificaţia nu poate depăşi 10%, aceasta se rotunjeşte prin diminuare conform prevederilor pct. 11, lit (v) din H.G. nr.1 pentru aprobarea Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Ex. de calcul: pentru un impozit de 67 lei x10%=6,7lei. Bonificaţia acordată, rotunjita prin diminuare, va fi de 6 lei. Suma finală de plata: 67 lei - 6 lei =61 lei. ATENŢIE: Contribuabilii care achită prin ordin de plată sumele datorate, fără să rotunjească sumele datorate în modul explicat mai sus, VOR PUTEA PIERDE BONIFICAŢIA!", a mai precizat conducerea SPFL.

Back To Top