Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că va transmite Primăriei Bucov o solicitare de informații, acuzând că 2.500 de metri pătrați din pădurea care a aparținut lui Constantin Stere a fost culcată la pămând pentru a face loc unor corturi de evenimente, aparținând unei firme private.

 

"... că Ploieștiul duce lipsă de spații verzi, parcuri și alte zone de recreere nu este o noutate, chiar dacă suntem în ianuarie 2018. Cu siguranță, nostalgicii – printre care mă număr și eu – își amintesc, spre exemplu, de cum era Păuleștiul odinioară, ori parcul de la Bucov.
Mai nou, am aflat că pădurea seculară ce a aparținut bunului prieten al lui Caragiale, Constantin Stere, a primit o destinație economică prin defrișarea a aproximativ 2500 de metri pătrați pentru a face loc unor corturi (de nunți și alte petreceri) ce aparțin, evident, unei firme...
Mâine, voi trimite primăriei Bucov o interpelare, prin care să aflăm și noi, dacă pădurea face parte dintr-un areal protejat și care a fost motivul tăierii copacilor pentru că, la cât de poluate sunt Ploieștiul și împrejurimile sale, micile perdele forestiere care îl înconjoară sunt adevărați plămâni verzi care, cum-necum, ne protejează sănătatea un pic mai bine decât o fac autoritățile...", a transmis deputatul Dan Rădulescu.


Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top