Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Prima ședință de Consiliu Local din 2018, una ce se anunța banală, cu un singur proiect pe ordinea de zi, s-a transformat într-un protest. Nu sunt deloc semne ale unui an liniștit, la Ploiești.

Ședința nu a avut cvorum, din cauza absențelor în rândul opoziției. Consilierii locali PSD și ALDE nu s-au prezentat, iar viceprimarii Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE) au refuzat să mai ocupe locurile de la prezidiu.
Întâlnirea de luni a fost convocată pentru discutarea și supunerea la vot a unui proiect banal, ce viza modificarea unei hotărâri de acum trei luni, privind preluarea unei părţi dintr-un imobil de pe str. Ștefan cel Mare, aflat în administrarea Ministerului Apărării, în domeniul public al municipiului Ploieşti şi în administrarea Consiliului Local al municipiului Ploieşti. De altfel, Cristian Ganea a și pus la îndoială urgența cu care trebuia dezbătută această inițiativă în legislativul local, dat fiind că a fost singura de pe ordinea zi, iar ședința de luni a fost una extraordinară.

Back To Top