Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativConducerea Consiliului Judeţean Prahova şi-a prezentat proiectul pentru bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2018, aflat momentan în dezbatere publică pe site-ul instituţiei înainte de a intra în dezbaterea aleşilor judeţeni. Documentul publicat recent conţine estimările făcute privind veniturile pe care le va încasa instituţia şi cheltuielile care vor fi făcute în acest an pentru funcţionarea CJ şi a structurilor subordonate şi pentru finanţarea proiectelor de modernizare.

La capitolul venituri, CJ se bazează, potrivit acestor calcule, pe 68,6 milioane de lei din taxe şi impozite, 104,7 milioane din sume defalcate din impozitul pe venit care se repartizează de la bugetul de stat, 102,8 milioane din cote defalcate din TVA care vin tot de la bugetul central, 156 de milioane acordate tot de stat pentru plata drepturilor de care beneficiază persoanele cu handicap, plus o economie de 103 milioane înregistrată de instituţie la bugetul pe 2017.

Implicit, trecând la consum, CJ a preconizat pentru acest an cheltuieli de aproape 535,2 milioane de lei. Din acest total, 395 de milioane vor merge către secţiunea de funcţionare a Consiliului Judeţean şi a structurilor aferente, adică, în linii mari, drepturi salariale, utilităţi, bunuri şi servicii.

La secţiunea de dezvoltare, care reprezintă aproximativ 26% din bugetul total pe acest an, Consiliul Judeţean Prahova propune o alocare de 140 de milioane de lei. Proiectele prioritare, anunţate anterior de preşedintele instituţiei, Bogdan Toader, vizează modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, realizarea a trei sensuri giratorii, dintre care unul pe DN1, în dreptul intersecţiei cu drumul care duce la Floreşti, modernizarea mai multor drumuri judeţene şi amenajarea unui pod peste Centura Ploieştiului, la ieşirea spre Buda, o altă intersecţie extrem de periculoasă din judeţ, la acest ultim proiect existând şi o consistentă finanţare promisă de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Back To Top