Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

statie epurareSancţionată lunar de către Apele Române, pentru că fosta staţie de epurare, aflată încă în folosinţă, nu respecta standardele de mediu, Primăria Ploieşti ar putea primi o nouă derogare, de cinci ani, timp în care să finalizeze şi lucrările la noua staţie, sistate de vreme bună. Anunţul a fost făcut astăzi, în urma unei şedinţe pe această temă derulate la Primărie, de către conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, care anunţă că există şi şanse ca lucrările la noua staţie să se reia în această primăvară.

 

Directorul RASP, Raul Petrescu, a precizat că există dorinţa de reluare a lucrărilor, care au fost sistate, la stadiul de aproape 80%, acum câţiva ani, din lipsă de finanţare. Între timp, Primăria a câştigat un litigiu cu Ministerul Dezvoltării, care a fost obligat de instanţă să achite aproximativ 18 milioane de lei către municipalitate.

Ultima informaţie pe această temă, venită în contextul în care mai multe localităţi sunt în aceeaşi situaţie ca Ploieştiul, cu staţii de epurare care ar fi trebuit finalizate până la 31 decembrie 2015 dar care nu sunt nici acum gata, este că în Parlament urmează să fie dezbătut un proiect legislativ prin care să se dea o nouă derogare, de cinci ani. Pentru asta, este nevoie să fie asumat un plan de investiţii de către Consiliul Local şi măcar să fie reluate lucrările.

"A avut loc o şedinţă a celor două comisii de specialitate - una compusă din consilieri locali şi una din executiv - care analizează oportunitatea reluării acestor lucrări, având în vedere că la finele lunii martie este aşteptat să fie adoptat un proiect de lege prin care acele staţii de epurare care nu au fost finalizate - cum este şi cazul Ploieştiului - urmează să beneficieze de o derogare, ca vreme de cinci ani să poată fi finalizate aceste lucrări. Este necesară adoptarea unui plan de investiţii în Consiliul Local, pentru a putea beneficia de această derogare . Aşteptăm intabularea terenului şi eliberarea autorizaţiei de construire, pentru ca până la începutul lunii martie să poată fi reluate lucrările. Consiliul Local îşi va asuma o decizie în acest sens. Cert este că cele două comisii au fost de părere că se impune reluarea lucrărilor, având în vedere că este vorba de un contract care e încă în vigoare", a explicat Raul Petrescu, directorul RASP Ploieşti.

Vestea vine în condiţiile în care, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Regiei, Ploieştiul primeşte lunar sancţiuni între 100.000 şi 200.000 de lei de la Apele Române, pentru că vechea staţie de epurare, aflată încă în uz, nu corespunde standardelor de mediu, ceea ce duce la poluarea apelor din jurul municipiului.

Back To Top