Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

anl blocuriMai multe apartamente din blocurile ANL ale Primăriei Ploiești sunt nelocuite de aproape un an de zile. Astfel, în timp ce sute de tineri așteaptă o locuință de la autorități, de la bugetul local se plătește încălzirea unor apartamente păstrate, probabil, pentru șmecheri.

Sesizarea a venit de la un ploieştean care a precizat că, în blocurile T1-T16, din cartierul 9 Mai, sunt foarte multe apartamente nelocuite, existând cel puţin un caz în care, din cele 16 aflate pe o scară, cinci unităţi locative sunt nelocuite. Informaţia este confirmată de datele publicate la avizierul acestor imobile, unde se vede că unele apartemente sunt goale din luna aprilie a anului trecut, informează Observatorul Prahovean.

În prezent, sute de ploieșteni figurează pe lista de așteptare pentru a primi o locuință de la Primăria Ploiești. Vorbim de cereri fie pentru locuinţe pentru familii tinere, fie pentru case sociale, fie pentru locuinţe pentru persoanele evacuate din casele naționalizate, mai notează sursa citată.

Cât privește intabularea pentru locuințele ANL, astfel încât acestea să poată fi achiziționate de către actualii chiriași asta este o altă problemă. La Ploiești a demarat intabularea locuințelor în urmă cu aproape trei ani, însă procedura a trebuit să fie reluată pentru că prima intabulare nu a inclus și spațiile comune, mai arată observatorulph.ro.

Back To Top