Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Din această săptămână, pe traseul 39b, care asigură legătura între Ploiești și cartierul Mitică Apostol, funcționează stații noi, înființate pentru a deservi Parcul Municipal Vest.

Măsura a fost adoptată încă din 18 decembrie, în cadrul Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației, dar implementată abia de luni, 22 ianuarie. Nu vă îngroziți încă, administrației locale nu i-a luat o lună și două zile să înființeze două stații, pe un traseu deja existent... ci aproape doi ani! Pentru că vorbim despre opriri la Parcul Municipal Vest, obiectiv inaugurat în anul 2016, amenajat dintr-un proiect pe fonduri europene și care a "înghițit" peste 70 de milioane de lei. Nu neapărat pentru a arăta de milioane.
Numărul vizitatorilor, de la momentul finalizării lucrărilor și până acum, este invers proporțional cu valoarea proiectului. Sunt numeroși ploieșteni care nici nu știu, exact, pe unde este acest parc sau de ce dotări dispune. Iar una dintre cauze o reprezintă și lipsa transportului în comun, problemă care, iată, putea avea o soluție absolut banală: înființarea unor stații. "Ca urmare a Hotărârii Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației din data de 18.12.2017, începând cu data de 22.01.2018, ora 13:00, s-au înființat două stații cu denumirea «PARCUL MUNICIPAL», câte una pe sens, amplasate în zona sensului giratoriu de la baza pasajului Mărășești, la ieșirea spre Centura de Vest", a anunțat conducerea TCE Ploiești.
Autobuzele de pe acest traseu efectuează, în zilele lucrătoare, și peste 20 de curse/sens, iar în weekend cam de două ori mai puține. Cei care vor apela la această variantă de transport au la dispoziție autobuze care pleacă de la Hale Catedrală încă de la 6 dimineață, în timp ce, către oraș, ultimele curse din cartierul Mitică Apostol pleacă la ora 23.00, în timpul săptămânii, și la ora 21.00, în weekend, conform orarului afișat de TCE Ploiești, valabil din luna septembrie 2017.

Back To Top