Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a cerut Consiliului Județean Prahova, într-o solicitare confrom Legii 544 privind liberul acces la informații de interes public, un raport privind stadiul de implementare a unor lucrări bugetate în 2017, proiect care include extinderea parcării de la Paarcul Bucov, respectiv refacerea și redeschiderea lacului din zona plajei.

 

Parlamentarul arată, în solictarea transmisă către CJ Prahova, că în lista de invetsiții pe anul trecut figura, în bugetul alocat Administrației Parcului "Constantin Stere", și acest proiect, cu o alocare de 1,088 milioane de lei. Deputatul solicită un raport privind stadiul implementării sale, considerând inițiatova una de mare importanță pentru ploieșteni, având în vedere că parcul primește, anula, în jur de 250.000 de vizitatori.
Potrivit acestuia, "în urma studiului geologic, din 10.000 mp, suprafața de construit este de 6.000 mp, pentru un număr de circa 200 de locuri de parcare".
" Continuăm investigația despre parcul Bucov cu o nouă interpelare: anul trecut s-au alocat 1.088 mii lei pentru modernizarea lui. Oare cât din această sumă a revenit pentru extinderea și realizarea de noi locuri de parcare și ce s-a întâmplat, efectiv, pe teren?!", a scris deputatul Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și textul solicitării.
În sezonul cald, parcul de la Bucov este cel mai căutat loc de agrement din zona Ploieștiului, astfel că, aici, cel puțin la sfârșit de săptămână, parcarea existentă se dovedește neîncăpătoare, iar mașinile ajung să fie lăsate pe marginea drumului care asigură legătura dinspre DN 1B și, uneori, chiar de-a lungul Drumului Național, până aproape de podul peste râul Teleajen. Vizitatorii nic nu prea au la dispoziție alte variante de ajunge aici, alternativa fiind autobuzele care circulă pe traseul 40, prelungit până la parc pe durata verii, dar care sunt destul de rare și cu o capacitate foarte mică.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top