Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

blocare roti parcari sguSubiectul parcărilor din Ploieşti revine în actualitate la acest început de an, în contextul în care SGU pregăteşte bugetul de venituri şi cheltuieli, la care se solicită atenţie mai mare în privinţa veniturilor, dar şi două noi proiecte, unul vizând parcările de la blocuri şi unul spaţiile din centru.

 

În privinţa parcărilor de la blocuri este vorba, în linii mari, de o reînviere a unui proiect care fusese propus iniţial în mandatul Bădescu, abandonat atunci şi propus din nou acum, când se discută tot despre 100 de lei pe an de loc, sumă de pornire, care poate să crească dacă la o asociaţie de proprietari sunt mai multe cereri decât spaţii şi se face licitaţie.

Al doilea proiect, mult mai recent, propune crearea unor abonamente, în baza cărora şoferii care vin zilnic în centru să îşi poată lăsa maşinile în parcările cu plată, la costuri mai mici decât dacă ar plăti 2 lei pentru fiecare oră de staţionare. Se vorbeşte despre o propunere de 250 de lei, de data asta pe lună, nu pe an.

Ajungând la subiectul parcărilor din centrul Ploieştiului şi zonmele aglomerate ale municipiului, conducătorii auto trebuie să aibă mare grijă în următoarea perioadă, mai ales că, din declaraţiile făcute, autorităţile ploieştene se pun cu răul pe şoferi. Mai ales pe cei care parchează aiurea. Analizând propunerea de buget pe 2018 făcută de SGU, societatea care administrează parcările şi care se ocupă şi de blocări, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a afirmat că este nevoie de creşterea veniturilor din acest sector de activitate şi a cerut o atenţie mult mai sporită din partea reprezentanţilor Servicii de Gospodărire Urbană.

"Anul acesta, SGU a venit cu estimare de venituri, pe cele 2.080 de locuri de parcare pe care le are, de aproximativ două milioane. Dintr-un calcul matematic simplist, asta ar însemna că, dacă fiecare loc de parcare ar fi ocupat zilnic, ar fi ocupat cam o oră-o oră şi jumătate. Dacă vrem ca această societate să funcţioneze şi s-o aducem pe linia de plutire, trebuie să ne aplecăm atenţia nu numai asupra unor probleme mai vechi, dar şi asupra modului în care această societate, care are în gestiune un patrimoniu dat de către Primăria Ploieşti, ar trebui să-l gestioneze aşa cum trebuie şi nu să avem venituri de doi lei pe zi. În aceeaşi măsură putem să discutăm şi despre partea de blocări. Tot oraşul este plin de maşini care nu sunt blocate şi sunt parcate în locuri în care n-au ce căuta. Am aflat cu stupoare că trebuie să amplasăm semn de interzis parcarea inclusiv pe trecerea de pietoni sau la 50 de metri, ca să nu mai avem treceri de pietoni blocate, chiar dacă vom fi de râsul lumii", a declarat primarul Adrian Dobre.

 

Back To Top