Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativAutorităţile ploieştene lucrează la mai multe proiecte de anvergură, care ar putea să aducă în municipiu o finanţare nerambursabilă de câteva zeci de milioane de euro, de la Uniunea Europeană, prin Axa 4 de finanţare prin Programul Operaţional Regional, dedicată investiţiilor în mobilitate urbană. 

 

La acest capitol, Primăria pregăteşte nu mai puţin de 18 proiecte, au anunţat astăzi reprezentanţii instituţiei, care au precizat că au transmis astăzi către ADR Sud-Muntenia documentul justificativ pentru toate aceste obiective de investiţii. Proiectele vizează modernizarea şi extinderea de drumuri, achiziţia de mijloace de transport public electric şi investiţii în regenerarea unor cartiere marginalizate. 

"Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunera la ADR Sud-Muntenia a Documentului Justificativ pentru finanţarea a 18 fişe de proiecte pe Axa Prioritară 4 POR - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile din Fonduri Europene Structurale şi de Investiţii 2014-2020 pe 4 obiective specifice de interes pentru Municipiul Ploieşti, conform alocărilor financiare din Acordul de Negociere încheiat cu MADRAPFE. Proiectele propuse spre finanţare vizează investiţii în infrastructura rutieră, achiziţia de mijloace de transport ecologice (tramvaie, troleibuze şi autobuze electrice), investiţii în cartierele marginalizate ale municipiului, precum şi investiţii în domeniul educaţiei- reabilitări grădiniţeşi licee tehnologice", se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Primăria Ploieşti.

Totuşi, trebuie precizat că, de regulă în asemenea situaţii, solicitanţii de fonduri transmit mai multe proiecte decât s-ar încadra în alocarea financiară maximă, procentul fiind undeva la 200%, urmând ca, pe măsură ce acestea sunt evaluate, unele să primească finanţare iar altele să rămână în lista de aşteptare, cu posibilitatea de a atrage ulterior fonduri de la UE, pe măsură ce se realizează economii la primele intrate în lucru.

Back To Top