Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

transport troliebuze ploiestiAflată într-o situaţie deloc roz din punct de vedere financiar, cu datorii către bugetul de stat, bugetul local şi furnizori şi ameninţată cu o posibilă reducere a subvenţiei care va fi acordate în acest an de Primărie, societatea Transport Călători Express Ploieşti lucrează la un nou program de transport în comun, unul care prevede scurtarea câtorva trasee şi reducerea frecvenţei pe foarte multe linii.

Directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, a precizat astăzi că noul proiect de transport este aproape gata şi că îl va transmite Consiliului de Administraţie până la finele săptămânii sau cel târziu începutul săptămânii viitoare.

În linii mari, proiectul vizează eficientitarea activităţii şi reducerea cheltuielilor, prin eliminarea unor curse care se desfăşurau cu un număr foarte mic de călători, fie pentru că era vorba de trasee slab utilizate în general, fie pentru că erau trasee populare dar pe careerau puţini călători la anumite ore. În acest context, conducerea propune eliminarea sau scurtarea unor trasee, dar şi reducerea frecvenţei cu care autobuzele, troleibuzele sau tramvaiele vor pleca din staţii.

"Se lucrează la un program de transport nou, care să ducă la eficientizarea cheltuielilor, fără a afecta confortul călătorilor, în dorinţa de a avea cât mai puţine autobuze care circulă sub capacitatea normală. Ne gândim în primul rând la aşa-zisele trasee speciale, care fac legătura între puncte disparate, cum ar fi Gara de Vest - Uztel. Încercăm să vedem dacă le putem cupla cu alte trasee", a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti.

Conducerea operatorului anunţa încă de anul trecut că se gândeşte la o modificare a unor trasee, pentru a evita inclusiv situaţiile în care unele trasee se "dublează", aşa cum se întâmplă spre exemplu pe Bulevardul Republicii sau în zona Gării de Sud. O altă propunere era de creare a unei reţele radiale, în care călătorul care pleacă de la periferie să ajungă în centru, iar de acolo să poată lua un alt traseu spre destinaţia dorită.

Back To Top