Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

oprirea interzisaDupă ce primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, le-a cerut reprezentanţilor SGU să fie mai atenţi în gestionarea parcărilor cu plată şi în privinţa maşinilor staţionate neregulamentar pe domeniul public, autorităţile locale vin cu un nou set de măsuri, care pot merge până la ridicarea autovehiculelor parcate aiurea. În şedinţa de astăzi a comisiei municipale pentru siguranţa circulaţiei au fost analizate mai multe propuneri vizând străzi foarte circulate din centrul Ploieştiului şi din zonele adiacente.

Autorităţile locale au pus în dezbaterea acestui for, în care sunt reprezentate, printre altele, Primăria, Poliţia Rutieră şi Poliţia Locală, mai multe proiecte pentru instalarea unor indicatoare rutiere noi de "Oprirea interzisă", dar şi pentru "dublarea" unara dintre indicatoarele rutiere existente cu plăcuţe adiţionale prin care şoferii să fie avertizaţi că riscă ridicarea autoturismelor găsite în locuri nepermise.

Astfel, conform proiectului ordinii de zi, comisia pentru siguranţa circulaţiei a discutat astăzi despre instalarea indicatoarelor care anunţă că oprirea şi staţionarea sunt interzise pe strada Veronica Micle, pe colţul dinspre magazinul BIG, pe Intrarea Speranţei, pe strada Romană nr. 92, pe strada Cuza Vodă (sensul dinspre Cantacuzino spre Vasile Lupu) şi pe strada dintre Şcoala "Sf. Vasile" şi cofetăria Delice. Măsurile au fost solicitate de Poliţia Locală, de Poliţia Rutieră sau de ploieştenii care locuiesc în apropierea acestor zone şi vizează fluidizarea traficului rutier.

De asemenea, comisia a discutat astăzi şi un proiect privind amplasarea, în completarea indicatoarelor existente, a zece plăcuţe care să-i avertizeze pe şoferi că maşinile oprite neregulamentar ar putea fi ridicate de SGU, pe străzile Cuza Vodă, Vlad Ţepeş şi Basarabi.

Back To Top