Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuze noi genericLa vreo şase ani după ce Ploieştiul era împânzit cu afişe în care erau prezentate tramvaie moderne, promovând începerea lucrărilor la calea de rulare, sunt şanse ca municipalitatea să achiziţioneze şi mult aşteptatele garnituri de tramvai, din fonduri europene. Primarul Adrian Dobre a reconfirmat intenţia autorităţilor de a depune un proiect european pentru achiziţia de material rulant şi a precizat şi numărul: 50.

 

Mai precis, conform intenţiei anunţate de primarul Ploieştiului, se doresc 20 de tramvaie, 20 de troleibuze şi 10 autobuze electrice, în contextul în care UE asigură finanţare numai pentru mijloace de transport public nepoluante. Numărul de tramvaie şi trolee ar trebui să fie suficient pentru a asigura necesarul din oraş la standardele actuale, presupunând că nu s-ar lua prea curând o decizie de introducere a vreunui traseu nou sau de suplimentare a numărului de curse. În privinţa autobuzelor electrice, autorităţile şi-au propus să aducă 10, în contextul în care încearcă să mai cumpere alte 50 de bucăţi, diesel de data aceasta, din fonduri proprii, dintre care primele 10 ar putea sosi încă din acest an.

CITEŞTE ŞI: 10 autobuze noi vor fi cumpărate în 2018, promite Primăria Ploieşti

Adrian Dobre, primarul Ploieştiul, a estimat că noile mijloace de transport în comun dorite din fonduri europene ar putea fi livrate în întregime până cel târziu în 2020. Tot atunci s-ar putea finaliza şi contractul pentru achiziţia autobuzelor pe motorină.

CITEŞTE ŞI: Primăria Ploieşti pregăteşte 18 proiecte europene pe axa de mobilitate urbană

Mai rămân, însă, câteva etape de parcurs. "După depunerea fişelor de proiect, ADR face o evaluare şi le confirmă, după care putem începe să depunem la autoritatea de management proiectele pentru atragerea de fonduri europene. Achiziţia de material rulant este prioritară, ea oferind un avantaj major, în sensul că primăriile care îşi finalizează repede proiectele au şanse, spre finalul sesiunii, să primească fonduri suplimentare de la Uniunea Europeană, prin redistribuirea sumelor rămase neconsumate. Cum o achiziţie se poate finaliza mai rapid decât un proiect de lucrări de exemplu, putem să beneficiem de această prevedere. Depindem, desigur, de termenele de livrare. Ne dorim 20 de tramvaie, 20 de troleibuze şi 10 autobuze electrice şi cred că până în 2020 vor ajunge toate în municipiu", ne-a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

 

Back To Top