Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativModificările fiscale adoptate în ultimele luni la nivel central fac ca administraţiile locale care au înregistrat excedente bugetare în ultimii doi ani să primească bani mai puţini de la bugetul de stat. Concret, în momentul repartizării în teritoriu a cotelor defalcate din TVA, Guvernul va "tăia" la fiecare primărie sau consiliu judeţean din ţară jumătate din valoarea excedentelor bugetare înregistrate.

Un calcul efectuat de Consiliul Judeţean Prahova arată că, la finalul anului trecut, instituţia şi toate cele 104 primării au înregistrat economii însumate de aproape 100 de milioane de euro, ceea ce se va traduce, în acest an, printr-o diminuare cu circa 50 de milioane de euro a veniturilor pe care le vor încasa de la bugetul central.

Cel mai mare excedent din 2017, aproape un sfert din totalul din Prahova, a fost înregistrat chiar de Consiliul Judeţean, care a avut o sumă nefolosită de 103 milioane de lei. Urmează, în acest bilanţ prezentat de instituţie, Primăria Ariceştii Rahtivani, cu 72 de milioane de lei, şi Primăria Ploieşti, cu 70 de milioane de lei. Pe listă apar, în continuare, localităţile Brazi (31 de milioane de lei), Blejoi (20), Breaza (11), Vălenii de Munte (10,4), Câmpina (10,3) şi Comarnic (7,2). La capătul opus, cele mai mici economii au fost realizate de primăriile din Măneciu (sub 2.500 de lei), Ariceştii Zeletin (un pic peste 1.000 de lei) şi Adunaţi (14 lei).

Neoficial, sunt şanse mari ca această listă să conteze foarte mult în 2018 şi în momentul în care Consiliul Judeţean va discuta repartizarea de fonduri pentru proiecte derulate în parteneriat cu primăriile. Nu de alta, dar sunt semnale că reprezentanţii instituţiei sunt supăraţi pe anumiţi primari, care se milogesc pentru câteva sute de mii de lei de la CJ când au la diospoziţie, în propriile bugete, sume de ordinul milioanelor de lei pe care le ţin la păstrare.

Back To Top