Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

negulescu greva sguO neînţelegere dintre conducerea Servicii de Gospodărire Urbană şi cea a Primăriei Ploieşti a făcut ca administraţia locală să nu deconteze serviciile prestate de societate în ultima lună, lucru care, automat, generează o nouă criză financiară pentru SGU, unde salariile angajaţilor întârzie. Oficial, oamenii ar fi trebuit să îşi primească banii pe data de 10 a acestei luni, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Reprezentanţii SGU Ploieşti spun că se lucrează la un proiect care să lămurească lucrurile şi s-au arătat încrezători că vor încasa în următoarele zile sumele solicitate.

 

Neînţelegerea a pornit de la tarifele folosite. Invocând o modificare fiscală adoptată la nivel central, SGU a trecut în factura emisă către Primărie pentru lucrările efectuate la cimitire sau pe spaţiile verzi tarife noi, mai mari decât cele de până acum. Problema este că noile valori tarifare nu au fost aprobate, conform prevederilor, de către Consiliul Local, forul legislativ al Ploieştiului, lucru care a dus la refuzul funcţionarilor din Primărie de a aproba efectuarea plăţilor.

Reprezentanţii Consiliului de Administraţie al SGU Ploieşti au precizat că se lucrează la un proiect pentru stabilirea unor tarife noi şi că odată ce acesta va fi aprobat va putea fi efectuată şi plata de la Primărie. Între costul calculat conform tarifelor în vigoare şi cel solicitat de SGU după propriile calcule există o diferenţă de aproximativ 10.000 de lei numai pentru ultima factură, au mai precizat reprezentanţii societăţii, care s-au arătat încrezători că aprobarea proiectului va permite şi plata acestor bani suplimentari.

Back To Top