Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cl ploiestiConsiliul Local Ploieşti a aprobat, vineri, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2018 al Primăriei şi structurilor subordonate. Noul buget confirmă temerile autorităţilor locale, care anunţau încă de la începutul anului o scădere semnificativă a fondurilor care vor veni de la Guvern, prin redistribuirea cotelor din impozitul pe venit şi din TVA.

Această scădere se va reflecta la capitolul funcţionare, unde intră salariile, bunurile şi serviciile şi serviciile publice. În aceste condiţii, autorităţile ploieştene au aprobat o reducere semnificativă a alocării bugetare pentru întreţinerea spaţiilor verzi sau pentru subvenţiile la transportul în comun.

În schimb, în privinţa cheltuielilor se resimte şi o creştere mare, la capitolul dedicat salariilor şi contribuţiilor aferente. Mai exact, cheltuielile de personal au depăşit în premieră în acest an "borna" de 100 de milioane de lei şi au ajuns la un nivel aproape dublu faţă de cel din 2016.

CITEŞTE ŞI: Primăria Ploieşti anunţă investiţii de circa 110 de milioane de lei, în 2018

În schimb, auto4rităţile au aprobat un buget de investiţii de peste 100 de milioane de lei în acest an, care va fi "alimentat" din excedentul înregistrat în 2017 şi din creditul bancar contractat în 2016 şi pentru care în acest an sunt disponibile în acest an trageri de circa 50 de milioane de lei.

În timpul şedinţei de vineri, consilierii PSD şi ALDE, care deţin o majoritate confortabilă în CL Ploieşti, au adoptat mai multe amendamente faţă de proiectul propus iniţial de primarul Dobre.

Back To Top