Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

antrenament csm 1Confruntate cu o scădere semnificativă a încasărilor care ajung la bugetul local de la Guvern, autorităţile ploieştene au aprobat, în 2018, un buget de austeritate pentru Clubul Sportiv Municipal. Structura aflată în subordinea Primăriei Ploieşti va primi 10,7 milioane de lei, aproape jumătate faţă de alocarea de anul trecut.

Această diminuare va afecta cheltuielile pentru deplasarea, cazarea şi mâncarea asigurată sportivilor, iar consilierii ploieşteni au punctat faptul că, în viziunea lor, CSM ar trebui să reducă activitatea dedicată sportului de performanţă şi să se concentreze pe cel de masă, mai exact pe iniţierea copiilor din municipiu în diverse discipline sportive. De altfel, la cum arată bugetul, singura performanţă notabilă la care poate să spere CSM Ploieşti în 2018 va fi să încheie anul fără datorii.

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Silviu Crângaşu, a argumentat că sezoanele competiţionale la majoritatea sporturilor de echipă se derulează din vară până în primăvară şi nu coincid, evident, cu anii fiscali, iar o reducere a cheltuielilor acum va afecta echipele CSM înscrise deja în competiţii oficiale şi aflate la jumătatea întrecerilor. Acesta a mai amintit şi că cSM este implicată în peste 80 de litigii, majoritatea cu foştii sportivi care nu au mai fost plătiţi în 2016. Numai în urma primelor procese încheiate, clubul e obligat să achite 2,2 milioane de lei, ceea ce reprezintă o cincime din bugetul anual aprobat acum.

Back To Top