Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

primaria ploiesti casa albaPrimăria Ploieşti a fost prejudiciată cu mai bine de 120.000 de lei, echivalentul a aproximativ 26.000 de euro, la care se adaugă penalităţi pentru imobilizarea acestei sume, în urma unui contract de lucrări, informează Curtea de Conturi în raportul publicat recent, vizând activitatea din anul 2016. Mai exact, problema nu este legată de lucrările în sine, ci de faptul că, după finalizarea investiţiei, tot ce s-a construit a fost cedat gratuit firmei executante, spun inspectorii.

Din totalul de 122.888 de lei, considerat prejudiciu, Primăria a reuşit să recupereze aproximativ o treime, se mai precizează în raportul Curţii de Conturi, citat de Agerpres. Astfel, conform sursei citate, în cursul anului 2016 Primăria Ploieşti a plătit unei societăţi comerciale suma de 122.888,40 lei, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare la reţeaua de gaze. Numai că patrimoniul realizat în baza acestui contract a fost preluat din momentul realizării lui, cu titlu de drept de proprietate şi în mod gratuit, de către societatea comercială, fără ca Primăria să primească nimic în schimbul sumei respective, arată Curtea de Conturi. Până la data auditului, administraţia locală a recuperat suma de 42.702,66 lei, diferenţa de 80.185,74 lei reprezentând prejudiciu pentru bugetul local al Ploieştiului, pentru imobilizarea căreia Curtea de Conturi a calculat şi penalităţi, în valoare de 9.351,85 lei.

Surse din administraţia locală au declarat că obiectivul de investiţii este reprezentat de extinderea reţelei de gaze într-un cartier de la marginea oraşului, iar municipalitatea s-ar fi angajat prin contract să cedeze cu titlu gratuit acea investiţie. Se pare că a fost vorba despre o lucrare de introducere a reţelei de gaze în zona străzii Ghighiului, în spatele Hipodromului, acolo unde se extinde un cartier de case şi unde municipalitatea a oferit în ultimii ani mai multe loturi de teren familiilor tinere din Ploieşti.

Back To Top