Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

blocuri sociale strada libertatiiPrimăria Ploieşti a emis ordinul de începe a lucrărilor la blocurile de pe strada Libertăţii, situate vizavi de Gara de Vest. Ordinul a fost semnat la finalul lunii ianuarie, iar de zilele acestea muncitorii au venit pe şantier, au împrejmuit întreaga zonă şi au început deja lucrul la structurile de rezistenţă ale acestor imobile.

Lucrările iniţiale au fost lansate cu ani în urmă, însă constructorul iniţial a întâmpinat probleme financiare şi, după mai multe litigii, contractul a fost reziliat, imobilele rămânând în diverse stadii de execuţie. În cele din urmă, după o lungă pauză, municipalitatea ploieşteană a semnat spre finalul anului 2017 un nou contract de execuţie, cu o asociere compusă din firmele Colen Impex SRL şi Europan Prod SA.

Valoarea totală a contractului de acum, pentru finalizarea construcţiilor începute, se ridică la 9,6 milioane de lei fără TVA, iar termenul de execuţie este pe 4 februarie 2019, a anunţat conducerea Primăriei Ploieşti.

Aceste blocuri vor găzdui persoane evacuate din foste case naţionalizate, au mai precizat autorităţile. Ele sunt construite în zona de vest a municipiului, în imediata vecinătate a unor blocuri ANL care au fost date în folosinţă în 2012. În teorie, dacă nu apăreau blocajele, tot cam pe atunci ar fi trebuit să fie gata şi aceste construcţii cu caracter social.

Back To Top