Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tce elevi si studentiSocietatea de transport public din Ploieşti, TCE, pregăteşte un nou program pentru cursele efectuate, în care propune reducerea frecvenţei, mai ales la orele când se înregistrează un număr redus de călători, şi inclusiv desfiinţarea unor trasee nerentabile.

După anunţul făcut la începutul acestei luni, prezentat de Actualitatea Prahoveană pe larg AICI, directorul Transport Călători Express Ploieşti, Alexandri Nicolae, a prezentat zilele acestea şi câteva exemple privind traseele propuse pentru desfiinţare, precizând că acestea generează pierderi, că societatea va păstra totuşi alternative care să le permită călătorilor să ajungă în respectivele zone ale oraşului şi că noul program de transport e gândit astfel încât să ducă la reducerea cheltuielilor operatorului, fără a afecta confortul ploieştenilor.

 

"Am propus Consiliului Local ca anumite rute din municipiul Ploieşti să fie modificate, în sensul ca unele dintre ele să fie desfiinţate, iar la unele să se modifice frecvenţa, deoarece la anumite ore circulă cam goale. Programul propuscuprinde şi desfiinţarea unor trasee care sunt foarte vechi, nu mai sunt de actualitate, în special nişte curse între distanţe foarte lungi din Ploieşti , nişte curse directe care aveau rolul pe vremuri de a aduce muncitorii dintr-o anumită zonă în altă zonă", a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, care a precizat că decizia urmează să fie luată de către autorităţile locale şi că se aşteaptă ca noul program de transport să fie discutat la următoarea şedinţă a Consiliului Local.

Directorul TCE a oferit şi primele exemple privind traseele care au şanse mari să fie desfiinţate, şi anume 32, 32B (Hale-Protan), 4 (Gara de Nord-Gara de Vest); 4 B (Vega-Catedrală); 52 (Gara de Vest-Uztel); 444/ şi 444B (Rafinorilor-Gara de Sud-Rudului).

Back To Top