Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz rampa calatori cu handicapMijloacele de transport public din Ploieşti au fost verificate, zilele trecute, de o comisie a Agenţiei Naţionale de Plăţi şi Inspecţie Socială şi - deloc surprinzător - rezultatele au fost foarte slabe. Controlul a vizat gradul de accesibilitate faţă de călătorii cu probleme locomotorii şi a fost organizat în urma unei reclamaţii depuse de un ploieştean, informează surse din administraţia ploieşteană, care au mai precizat că reprezentanţii instituţiei din subordinea Ministerului Muncii au transmis un proces-verbal către Primărie şi au anunţat că vor reveni, pentru un nou control, după 30 de zile.

În teorie, acest termen ar trebui acordat pentru a le permite autorităţilor să facă modificări, cu toate că în procesul-verbal redactat în urma controlului nu se vorbeşte despre impunerea unor măsuri sau eventuale sancţiuni. Numai că, ţinând cont de termenele lungi pentru o licitaţie publică şi de lipsa de lichidităţi cu care se confruntă administraţia ploieşteană, sunt şanse aproape nule ca situaţia să se îmbunătăţească în această perioadă.

Totuşi, aceleaşi surse promit că autorităţile vor ţine cont de rezultatele acestui control în momentul în care vor cumpăra tramvaie, autobuze sau troleibuze noi pe viitor.

(Dacă mai trebuia specificat, fotografia este cu caracter ilustrativ - sursa: visitnorway.com)

Back To Top